Lunde & Nieto Properties finner drømmebolig din i Marbella.

Vårt mål er at du finner drømmeboligen i Marbella hos oss og vi forteller deg gjerne hva du kan glede deg til med en lommekjent norsk-spansk eiendomsrådgiver.

Boligmarkedet i Spania fungerer ulikt det du kjenner til fra Norge.

Du har kanskje surfet en stund og vært innom en haug meglere som gjerne har samme bolig til salgs – ofte med ulik pris.

Grunnen er at selger kan bruke så mange meglere de vil og ikke alle er like flinke til å fjerne annonsen hvis boligen trekkes fra markedet.

Markedet er derfor litt uoversiktlig, men ikke umulig å orientere seg i hvis du vet hva du ser etter og får litt hjelp på veien.

Geografisk er vårt område begrenset fra Cabopino i øst til Estepona i vest, inkludert den sjarmerende småbyen Benahavís.

Vår oppgave er å hjelpe deg i søk,- og kjøpsprosessen basert på dine ønsker, behov og drømmer. Med tilstrekkelig informasjon fra deg sjekker vi om boligen er tilgjengelig og tar ofte en befaring for å se om boligen samsvarer med det du forventer. Vi tar egne bilder og samler tilgjengelig informasjon som måles mot dine ønsker og våre sjekklister.

På den måten kan vi spare deg og oss for unødvendige befaringer. Vi respekterer din tid og vil helst ikke sløse med vår.

Når du finner drømmeboligen er det selger som betaler vår provisjon.

Når vi sammen har lokalisert et utvalg boliger er det tid for å avtale visning med selgers megler og diskutere pris og betingelser. Før visning anbefaler vi en samtale med advokaten du selv velger som forklarer gangen i eiendomsoverdragelsen og hvordan du blir sikret best mulig. Vi har god erfaring med både norske og spanske firmaer som gjerne anbefales.

Vi er kjøpers rådgiver og forhandler på våre kunders vegne – ikke selgers uten at det opplyses spesielt. Derfor er det fullt mulig vi enkelte ganger fraråder kjøp hvis vi tror du ikke blir fornøyd med boligkjøpet.

Vi har sett noen eksempler på feilkjøp og så er man plutselig i gang med salg før nye visningsrunder – istedenfor å nyte soldagene på stranden, golfbanen eller hva det måtte være.

Og da er vi inne på sakens kjerne, hele poenget er de gode stressfrie dagene sammen med venner og familie i Marbella. Bli fortest mulig vant til at ting tar litt tid og finn hvilepulsen. Du har 320 soldager og en gjennomsnitt temperatur på 18,5 grader til å gjøre akkurat det du har lyst til. Om du velger stranden, bassenget, shopping, café, fottur i fjellet, sightseeing, golf eller hjemmekontoret er helt opp til deg selv, men vi håper du er like sporty og nysgjerrig på natur og kultur opplevelser som vi er.

Vi hjelper våre kunder med å finne seg til rette og bistår med glede i alle praktiske gjøremål så dagene deres blir så gode som mulig.

Du står altså fritt til å velge rådgiver, megler eller advokat og valget står mellom de du føler kjenner markedet og boligen du vurderer å kjøpe best, og som følger deg opp personlig før og etter handel.

Vår ambisjon er å være rådgiveren du anbefaler til venner og familie. Vi vil aldri pushe gjennom en handel for å nå interne budsjetter. Du tar den tiden som trengs – og er boligen ledig når du er klar står vi gjerne til rådighet.

Søk gjennom eiendomsdatabasen og bruk søkekriterier som passer for deg.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på – vi gleder oss til å se deg i Marbella!

Med vennlig hilsen

Hans-Petter Lunde og Gema Nieto