fbpx
menu
 • English
 • Español
 • Norsk

4 Soverom Rekkehus i Río Real

Eksklusivt NYBYGGET SENT 2020 rekkehus. Beliggende i et av de beste og mest kjente områdene med fantastisk havutsikt på Costa del Sol i Río Real - mellom Elvira og Marbella by.
Du vil bli forelsket i denne eiendommen fra første stund. Beliggende i et inngjerdet område med vakthold, nær utmerkede golfbaner, endeløse strender, sørvestvendt og med uslåelig utsikt mot Gibraltar og Afrikas kyst. Tenk deg å tilbringe lange dager og kvelder med familie og venner og nyte sommerens utendørs måltider eller chillout-området på takterrassen med en egen pool, alt med den spektakulære utsikten og uforglemmelige solnedganger.
Det er 3 terrasser på tilsammen 148m2 med fantastisk utsikt til fellesområdet med 3 bassenger, Middelhavet og Marbella.

Utenfor urbanisasjonen ligger TataMiko parken med barnas favoritt lekeapparater og utstyr for dagens trimøvelser. Eiendommen er perfekt for idylliske dager med hvile eller aktiviteter, da det er kort vei til alle slags fasiliteter som restauranter, butikker, de beste strendene og Marbella by. Du glemmer nesten at du bor så nær en storby i denne oasen av grøntområder.
Marbella's beste strender med herlige restauranter når du på 5 minutter, det samme med golfbanene Río Real, Santa Clara og Marbella GCC.

Kjeller: 1 soverom, 1 bad og direkte tilgang til garasje med parkering for to biler.
Første etasje: Entré, gjestebad, åpent italiensk kjøkken fra Snaidero med hvitevarer fra Siemens, vaskerom med hvitevarer fra Siemens, stue med spiseplass, skyvedører fra gulv til tak (skjult i veggen ved full åpning) som utgang til terrasse med trapp ned til din private hageflekk.
Andre etasje: 1 hoved soverom med eget bad og terrasse med bassengutsikt, 2 gjesterom og ett bad.
Solarium: Chill-out-område og plass for å nyte den utrolige havutsikten og et 8m2 stort basseng, perfekt for å kjøle seg ned med favorittdrikken.
Sannsynligvis den best plasserte eiendommen i Las Encinas med mange oppgraderinger etter overtagelse.
Det er gulvvarme overalt, air-condition, markiser, rulleskodder, vannrenser, etc.
Minimalt med vedlikehold - møbler er ikke inkludert - plantegninger oversendes på forepørsel.

En virkelig fantastisk eiendom som du absolutt vil elske!
Ønsker du mer informasjon er det bare å ta kontakt.

   

  Community Fees: € 4320 /Year

  Basura Tax: € 0 /Year

  IBI Fees: € 0 /Year

  Ingen Energivurdering Tilgjengelig

  Hovedtrekk

  Referanse
  R3957004
  Pris
  €955,000
  Plassering
  Río Real
  Område
  Costa del Sol
  Land
  Spain
  Eiendomstype
  Rekkehus
  Antall soverom
  4
  Antall bad
  4
  Tomt
  0m2
  Bruksareal
  207m2
  Terrasse
  148m2

  Share

  Mer informasjon

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  «Alle data og opplysninger angitt på denne nettsiden angående eiendomsmegling og rådgiving er fra kilder betraktet som pålitelige.
  Det er ingen garantier for nøyaktigheten av eventuelle beskrivelser og/eller andre detaljer. Slik informasjon kan være underlagt feil, utelatelser og endringer i prisforlangende eller tilbaketrekking fra markedet uten varsel.

  Bruk av dette nettstedet skjer på brukerens egen risiko. Lunde & Nieto Properties skal ikke under noen omstendighet være ansvarlig for tap som kan tilskrives bruk av (eller manglende evne til å bruke) dette nettstedet, inkludert funksjonssvikt eller feil i programvaren som er tilgjengelig på dette nettstedet. Ei heller kan vi holdes ansvarlig for virusangrep som skyldes bruk av nettstedet.»